Nielse liberalen gaan als Team Burgemeester naar de
gemeenteraadsverkiezingen

Zoek op de stemcomputer bij de gemeenteraadsverkiezingen van oktober in Niel geen Open Vld-lijst. Burgemeester Tom De Vries trekt er de lijst Team Burgemeester.
“Wij worden Team Burgemeester. Wij kiezen resoluut voor Niel. Met een sterk team van zowel ervaren als nieuwe mensen willen we verder bouwen aan een nog mooier en beter Niel, waar iedereen zich thuis voelt.”

Rond burgemeester Tom De Vries groeide de voorbije jaren een sterk team en we zijn vastberaden om die lijn door te trekken.

“Daarom gaan we naar de gemeenteraadsverkiezingen als Team Burgemeester. We merken dat heel wat Nielenaren waardevolle ideeën hebben voor onze gemeente. Daar staan we graag voor open. We willen
de traditionele partijgrenzen dan ook overstijgen”
, zeggen Michiel Hermans en An Vermant, de co-voorzitters van Team Burgemeester.

Met ‘Team Burgemeester’ kiezen we klaar en duidelijk voor onze eigen gemeente, voor Niel. We nodigen alle inwoners met goede ideeën uit om mee te bouwen aan Niel. Want wij geloven in de kracht van onze inwoners, lokale ondernemers en verenigingen. Samen willen we de handen uit de mouwen steken, werken en bouwen aan de toekomst van Niel.

Wij zijn optimisten, die geloven in vooruitgang en een mooie toekomst. Geen doemdenkers. Wij beloven een positieve campagne voeren, met respect voor ieders mening. Wij gaan niet met modder gooien.

Team Burgemeester. credo

Op onze lijst krijgen zowel ervaren als nieuwe mensen een plaats. Wie zin heeft om samen met ons te werken aan een mooie toekomst voor Niel, is heel welkom om ons team te versterken.

“Ik ben overtuigd van de kracht van ons team. Als de Nielenaren dat willen, blijf ik graag burgemeester”, zegt Tom De Vries.
Dan moet Team Burgemeester bij de gemeenteraadsverkiezingen op 13 oktober de grootste en sterkste lijst blijven in Niel.

Tom De Vries (49) is burgemeester sinds 2013 en had, toen hij burgemeester werd al 12 jaar bestuurservaring als schepen. Want Tom werd in 2001, als 26-jarige, de toen jongste schepen ooit in Niel.