Ellen Brits (26) is geboren en getogen in Niel, een √©chte Nielse dus. “Ik ging naar de Sint-Hubertusschool en later naar het OLVI in Boom. Politiek interesseerde me als kind al mateloos. Daarom koos ik na mijn middelbare studies voor de richting Politieke Wetenschappen. Nadien volgde ik nog een master Politieke Communicatie. Om meer inzicht te krijgen in de politieke wereld en de kracht van communicatie. Tijdens die opleiding liep ik stage op de communicatiedienst van Open Vld nationaal, in Brussel. Na mijn studies, in de zomer van 2015, kon ik er ook aan de slag”, blikt Ellen terug.

“Aan de kant blijven staan. Zagen en klagen dat het anders en beter moet, dat is echt niets voor mij. De dingen aanpakken en me engageren om het effectief beter te maken, dat sluit veel beter aan bij wie ik ben. Toen de voorzitter van de Nielse ConcertBand in 2013 besloot te stoppen, heb ik niet lang getwijfeld om me kandidaat te stellen en hem op te volgen. Intussen ben ik al vijf jaar voorzitter van de leukste harmonie in ons land”, vertelt Ellen enthousiast.

“Bij Open Vld Niel hebben we altijd al kansen gegeven aan talentrijke jongeren. Ellen past perfect in die traditie”, vult burgemeester Tom De Vries aan.

Ellen heeft er alvast veel goesting in. “Ik wil graag meewerken aan een nog mooier en bruisender Niel, waar het goed leven is. Waar mensen graag wonen en graag buitenkomen. Aan een Niel waarop alle Nielenaren fier kunnen zijn. De mensen die me al kennen, weten dat ik me keihard zal inzetten”, besluit Ellen Brits, de jongste kandidate op de lijst van Open Vld Niel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *